ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

ТОКАРУК Юрій Михайлович

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

10.06.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 451
 Про передачу проектної документації  по об’єкту «Нове будівництво модульної газової котельні на території ліцею № 10 на вул.Євшана,17 в м.Калуш Івано-Франківської області»

Керуючись ст.25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши клопотання начальника управління будівництва та розвитку інфраструктури Калуської міської ради Юрія Токарука  від  10.06.2024 року          № 01-08/109, та враховуючи рекомендації постійних комісій з питань, бюджету та інвестиційної політики міської ради, з питань будівництва та землеустрою міська рада 
       
       ВИРІШИЛА:
1.Затвердити проектну документацію на будівництво об’єкту: «Нове будівництво модульної газової котельні на території ліцею №10 на вул.Євшана,17 в м.Калуш Івано-Франківської області» з наступними показниками:
             - загальна кошторисна вартість             -   14 772,146 тис.грн, у тому числі:
            -  будівельні роботи                                -     3 247,398  тис.грн;
            -  устаткування                                         -     8 114,590  тис.грн;
            -  інші витрати                                          -     3 410,158 тис.грн
          2. Управлінню будівництва та розвитку інфраструктури Калуської міської ради (Юрій Токарук) передати управлінню освіти  Калуської міської ради           (Ірина Люклян) проектну документацію по об’єкту: «Нове будівництво модульної газової котельні на території ліцею № 10 на вул.Євшана,17 в м.Калуш Івано-Франківської області».
          3. Управлінню будівництва та розвитку інфраструктури Калуської міської ради (Юрій Токарук) оформити акт прийому-передачі проектної документації відповідно до чинного законодавства України.
          4. Визначити Управління освіти  Калуської міської ради (Ірина Люклян)  замовником робіт по об’єкту: «Нове будівництво модульної газової котельні на території  ліцею № 10 на вул.Євшана,17 в м.Калуш Івано-Франківської області».
    5. Надати згоду Управлінню освіти Калуської міської ради  (Ірина Люклян) на виконання будівельних робіт по об’єкту: «Нове будівництво модульної газової котельні на території ліцею № 10 на вул.Євшана,17 в м.Калуш Івано-Франківської області».
    6. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови  Богдана Білецького.
 
 
Міський голова                                                                                Андрій НАЙДА