ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

LXVII

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

12.06.2024

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    27
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    12

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 3267
 Про передачу проектної документації  по об’єкту «Нове будівництво модульної газової котельні на території ліцею № 10 на вул.Євшана,17 в м.Калуш Івано-Франківської області»

УКРАЇНА
КАЛУСЬКА  МІСЬКА  РАДА
РІШЕННЯ
12.06.2024     №   3267
 Про передачу проектної документації  по об’єкту
«Нове будівництво модульної газової котельні на території Калуського ліцею № 10 на вул.Євшана,17 в м.Калуш Івано-Франківської області»
 
м.Калуш
(шістдесят сьома позачергова  сесія восьмого демократичного скликання)
 
 
 
          Керуючись ст.25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши клопотання начальника управління будівництва та розвитку інфраструктури Калуської міської ради Юрія Токарука від  10.06.2024 року № 01-08/109 та враховуючи рекомендації постійних комісій з питань, бюджету та інвестиційної політики міської ради, з питань будівництва та землеустрою, міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Затвердити проектну документацію на будівництво об’єкту: «Нове будівництво модульної газової котельні на території Калуського ліцею №10 на вул.Євшана,17 в м.Калуш Івано-Франківської області» з наступними показниками:
      - загальна кошторисна вартість       -  14 772,146 тис.грн, у тому числі:
- будівельні робо  -  3 247,398тис.грн;
- устаткування  -  8 114,590тис.грн;
-  інші витрати  -  3 410,158тис.грн
          2. Управлінню будівництва та розвитку інфраструктури Калуської міської ради (Юрій Токарук) передати управлінню освіти  Калуської міської ради (Ірина Люклян) проектну документацію по об’єкту: «Нове будівництво модульної газової котельні на території Калуського ліцею № 10 на вул.Євшана,17 в м.Калуш Івано-Франківської області».
          3. Управлінню будівництва та розвитку інфраструктури Калуської міської ради (Юрій Токарук) оформити акт прийому-передачі проектної документації відповідно до чинного законодавства України.
          4. Визначити Управління освіти  Калуської міської ради (Ірина Люклян)  замовником робіт по об’єкту: «Нове будівництво модульної газової котельні на території  Калуського ліцею № 10 на вул.Євшана,17 в м.Калуш Івано-Франківської області».
   
 
  5. Надати згоду Управлінню освіти Калуської міської ради  (Ірина Люклян) на виконання будівельних робіт по об’єкту:«Нове будівництво модульної газової котельні на території Калуського ліцею № 10 на вул.Євшана,17 в м.Калуш Івано-Франківської області».
    6. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови  Богдана Білецького.
          
 
Секретар міської ради                                                    Віктор ГІЛЬТАЙЧУК