ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 454

 
 
         Розглянувши заяву УПРАВЛІННЯ БУДІВНИЦТВА ТА РОЗВИТКУ ІНФРАСТРУКТУРИ КАЛУСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ (від 10.06.2024 №2434566) та проект землеустрою, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст. ст. 12, 20, 92, 123, 125, 186 Земельного кодексу України, Законом України «Про землеустрій», беручи до уваги рішення Калуської міської ради від 26.10.2023 № 2646 «Про затвердження детального плану території для будівництва модульної котельні в районі вул. Будівельників, 3, в м. Калуші, Івано-Франківської області», враховуючи рекомендації постійних комісій міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада
ВИРІШИЛА:      
       1. Затвердити УПРАВЛІННЮ БУДІВНИЦТВА ТА РОЗВИТКУ ІНФРАСТРУКТУРИ КАЛУСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється із земель для будівництва  і обслуговування паркінгів та автостоянок на землях житлової та громадської забудови (код КВЦПЗ 02.09) у землі  для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води) (код КВЦПЗ 11.04).
        2. Змінити цільове призначення земельної ділянки площею 0,0113 га, кадастровий номер: 2610400000:08:006:0038, яка розташована в районі вул. Будівельників, 3 в місті Калуші, Івано-Франківської області із земель для будівництва і обслуговування паркінгів та автостоянок на землях житлової та громадської забудови (код КВЦПЗ 02.09) у землі для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води) (код КВЦПЗ 11.04) УПРАВЛІННЮ БУДІВНИЦТВА ТА РОЗВИТКУ ІНФРАСТРУКТУРИ КАЛУСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ.
         3. Надати УПРАВЛІННЮ БУДІВНИЦТВА ТА РОЗВИТКУ ІНФРАСТРУКТУРИ КАЛУСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ» в постійне користування земельну ділянку площею 0,0113 га, кадастровий номер: 2610400000:08:006:0038, яка розташована в районі вул. Будівельників, 3, в місті Калуші, Івано-Франківської області, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води) (код КВЦПЗ 11.04).
       4. УПРАВЛІННЮ БУДІВНИЦТВА ТА РОЗВИТКУ ІНФРАСТРУКТУРИ КАЛУСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ вжити заходів для проведення реєстрації права постійного користування земельною ділянкою відповідно до вимог законодавства України.
       5.  Внести зміни в земельно-кадастрові документи.
       6. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови відповідно до розподілу функціональних обов’язків та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
 
 
Міський голова                                                                        Андрій НАЙДА