ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 478

 
         Розглянувши заяву громадянки Скворцової Лілії Дмитрівни (від 28.05.2024 №2383003), керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельним кодексом України, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, та постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада
 
ВИРІШИЛА:
1. Внести зміни в рішення Калуської міської ради від 29.02.2024 №3010 (шістдесят друга сесія восьмого демократичного скликання) «Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення гр. Скворцовій Л.Д.», а саме п. 4 даного рішення викласти в наступній редакції: «Зобов’язати громадянку Скворцову Лілію Дмитрівну укласти в шестимісячний термін договір купівлі-продажу земельної ділянки відповідно до вимог законодавства».

  1. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови відповідно до розподілу функціональних обов’язків та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
 
 
Міський голова                                                                           Андрій НАЙДА