ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 493


         Розглянувши заяву громадянки Болецької Галини Андріївни (вх.№2372830 від 27.05.2024 року) про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється із земель наданих для ведення особистого селянського господарства у землі для будівництва та обслуговування жилого будинку,          господаpських будiвель і споруд (пpисадибна дiлянка) та проект землеустрою, керуючись ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 12, 20, 22, 81, 116, 118, 121, 186 Земельного кодексу України, Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», беручи до уваги Витяг з містобудівної документації м.Калуша, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, та постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська pада
 
ВИРІШИЛА:
         1.  Затвердити громадянці Болецькій Галині Андріївні проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється із земель наданих для ведення особистого селянського господарства (КВЦПЗ: 01.03) в землі для будівництва та обслуговування жилого будинку, господаpських будiвель та споруд (пpисадибна дiлянка) (КВЦПЗ: 02.01) за адресою: вул.Гайдамацька, м.Калуш, Івано-Франківська область.
          2. Змінити цільове призначення земельної ділянки (кадастровий номер 2610400000:41:009:0060) площею 0,4823 га, яка розташована на вул.Гайдамацька в м.Калуші, із земель наданих для ведення особистого селянського господарства (КВЦПЗ: 01.03) у землі для будiвництва та обслуговування жилого будинку, господаpських будiвель і споруд (пpисадибна дiлянка) (КВЦПЗ: 02.01) громадянці Болецькій Галині Андріївні.
        
          3. Землевласнику земельної ділянки:
   3.1. За наявності сервітутів, передбачених ст. 99 Земельного кодексу України укласти договір сервітутного користування;
   3.2. Забезпечити постійний доступ до iснуючих на дiлянці iнженеpних меpеж для їх pемонту i обслуговування, дотpимуватись пpавил викоpистання землі в охоpоннiй зонi меpежі, не чинити пеpешкод пpи будiвництвi нових.
         4. Внести зміни в земельно-кадастрові документи.
          5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови відповідно до розподілу функціональних обов’язків та постійні комісії міської ради  з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
 
 
 
Міський голова                                                                   Андрій НАЙДА