ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Володимир Мельник

Статус:

Новий проект

Дата:

21.06.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 502
Про відмову у наданні дозволу на  розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для будiвництва та обслуговування жилого будинку, господаpських будiвель і споруд (пpисадибна дiлянка) гр.Чорній М.О.

Про відмову у наданні дозволу на                          (_________  сесія  восьмого
розроблення проекту землеустрою                        демократичного  скликання)    
щодо відведення земельної ділянки
в оренду для будiвництва та
обслуговування жилого будинку,
господаpських будiвель і споруд
(пpисадибна дiлянка) гр.Чорній М.О.
 
 
             Розглянувши заяву (вх.№2302219 від 15.05.2024 року) громадянки Чорній Марії Олексіївни про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою  щодо  відведення земельної  ділянки  в  оренду  для будiвництва та обслуговування жилого будинку, господаpських будiвель і споруд (пpисадибна дiлянка), керуючись ст.26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” та ст.ст. 12, 40, 123, 124, 134 Земельного кодексу України, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, та постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада
 
ВИРІШИЛА :
  1. Відмовити громадянці Чорній Марії Олексіївні у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0358 га, що розташована на вул.Гайдамацька в м.Калуші в оренду для будiвництва та обслуговування жилого будинку, господаpських будiвель і споруд (пpисадибна дiлянка) на підставі ч.2 ст.124 Земельного кодексу України, оскільки  передача в оренду земельних ділянок, що перебувають у комунальній власності, здійснюється за результатами проведення земельних торгів.
  2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови відповідно до розподілу функціональних обов’язків та постійні комісії міської ради  з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
 
 Міський голова                                                                     Андрій НАЙДА