ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Мельник Володимир Андрійович

Статус:

Новий проект

Дата:

21.06.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 503
Про відмову у наданні дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для ведення особистого селянського господарства гр.Мошківу І.І.

 
             Розглянувши заяву (вх.№2332449 від 20.05.2024 року) громадянина Мошківа Івана Івановича про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства у власність, керуючись ст.26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” та ст.ст. 12, 81, 116, 118, 121, Перехідними положеннями Земельного кодексу України, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, та постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада
 
ВИРІШИЛА :
 
  1. Відмовити громадянину Мошківу Івану Івановичу  у наданні дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства у власність орієнтовною площею 0,1000 га в с.Голинь Калуського району на підставі підпункту 5 пункту 27 Перехідних положень Земельного кодексу України у зв’язку з тим, що під час дії воєнного стану безоплатна передача земель комунальної власності у приватну власність, надання дозволів на розроблення документації із землеустрою з метою такої безоплатної передачі, розроблення такої документації забороняється. 
 
 
  1. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови відповідно до розподілу функціональних обов’язків та постійні комісії міської ради  з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
 
 
 
  Міський голова                                              Андрій НАЙДА