ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 505

Про затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки,  цільове призначення якої змінюється гр. Яворському О. Б.


         Розглянувши заяву громадянина Яворського Олександра Богдановича про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється (від 28.05.2024 №2382987) та проект землеустрою, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст. ст. 12, 20, 123, 125, 126, 186 Земельного кодексу України, Законом України «Про землеустрій», враховуючи рекомендації постійних комісій міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада
ВИРІШИЛА:
       1. Затвердити громадянину Яворському Олександру Богдановичу проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється із земель для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (код КВЦПЗ 02.01) у землі для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (код КВЦПЗ 03.07), яка розташована на вул. Винниченка, 23, в м. Калуші, Івано-Франківської області.
      2. Змінити цільове призначення земельної ділянки площею 0,0971 га, кадастровий номер: 2610400000:12:007:0012, яка розташована на вул. Винниченка, 23, в м. Калуші, Івано-Франківської області із земель для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (код КВЦПЗ 02.01) у землі для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (код КВЦПЗ 03.07) громадянину Яворському Олександру Богдановичу.
      3. Внести зміни в земельно-кадастрові документи та Державний реєстр речових прав.
          
      4. Землекористувачу земельних ділянок забезпечити постійний доступ до існуючих на ділянках інженерних мереж для їх ремонту і обслуговування, дотримуватись правил використання земель в охоронній зоні мережі, не чинити перешкод при будівництві нових.
      5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови відповідно до розподілу функціональних обов’язків та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
 
 
Міський голова                                                                         Андрій НАЙДА