ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Олександр Челядин

Статус:

Новий проект

Дата:

21.06.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 525
Про надання в оренду та встановлення орендної плати Громадській спілці «Калуська районна асоціація футболу» (м. Калуш, вул. Чорновола, 47)

 
             Керуючись  ст.25,26,60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” та ст.6,15 Закону України «Про оренду державного та комунального майна», розглянувши заяву Громадської спілки «Калуська районна асоціація футболу», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада 
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Доповнити Перелік майна комунальної власності Калуської міської територіальної громади, що підлягають передачі в оренду без проведення аукціону (перелік другого типу) затверджений рішенням Калуської міської ради від 23.12.2020 №147 «Про затвердження переліку об’єктів, комунальної власності Калуської міської територіальної громади,  таким об’єктом:
- нежитлові приміщення за адресою: м. Калуш, вул. Чорновола, 47.
2. Надати Громадській спілці «Калуська районна асоціація футболу» в оренду нежитлові приміщення орієнтованою площею 122,4 кв. м за адресою:                           м. Калуш, вул. Чорновола, 47 з використанням приміщень під офіс.
3. Встановити Громадській спілці орендну плату в розмірі 1,00 грн. в рік, за використання нежитлових приміщень орієнтованою площею 122,4 кв. м за адресою: м. Калуш, вул. Чорновола, 47.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Богдана Білецького.
 
 
Міський голова                                                                            Андрій НАЙДА