ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 533

                                                 
Відповідно до ст. 85 та п.225 розділу VI «Прикінцеві та перехідні положення» Бюджетного кодексу України, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши лист начальника Калуського районного відділу поліції полковника поліції Сергія Харіна від 17.06.2024 № 12504/59/108/01-2024, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та інвестиційної політики, міська рада
в и р і ш и л а:
1.Передати з місцевого бюджету державному бюджету міжбюджетний трансферт за кодом бюджетної програми 9800 «Субвенція з місцевого бюджету державному бюджету на виконання програм соціально-економічного розвитку регіонів», а саме:
- по загальному фонду в сумі 100000,00 гривень (сто тисяч грн. 00 коп.) на виконання «Програми перерахування субвенції з бюджету Калуської міської територіальної громади до державного бюджету для покращення матеріально-технічного стану Калуського районного відділу поліції Головного Управління Національної поліції в Івано-Франківській області на 2023-2025 роки» Головному управлінню Національної поліції в Івано-Франківської області на зміцнення матеріально-технічної бази Калуського районного відділу поліції.
2. Уповноважити міського голову Андрія Найду на укладання договору про передачу видатків, у вигляді субвенції з місцевого бюджету до державного бюджету, щодо реалізації заходів визначених у пункті 1.
3. Головному розпоряднику коштів - управлінню з питань надзвичайних ситуацій міської ради (Іван Дембич) перерахувати кошти на виконання заходів визначених у пункті 1.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на секретаря міської ради Віктора Гільтайчука і постійну комісію міської ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та інвестиційної політики (А. Попельницька).
 
Міський голова                                                                        Андрій НАЙДА