ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Мельник Володимир Андрійович

Статус:

Новий проект

Дата:

26.06.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 536
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)в оренду гр. Гайді С. В. та Башті І. М.

          Розглянувши заяву громадян Гайди Софії Володимирівни та Башти Ірини Миронівни про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в оренду, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст. ст. 12, 40, 116, 123, 124, 125, 126, 186 Земельного кодексу України, ст. ст. 25, 55 Закону України «Про землеустрій», враховуючи рекомендації постійних комісій міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада
ВИРІШИЛА:
        1. Затвердити громадянам Гайді Софії Андріївні та Башті Ірині Миронівні технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0598 га, (кадастровий номер: 2610400000:08:007:0259), яка знаходиться на вул. Фінська, 70, м. Калуш, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (код КВЦПЗ 02.01).
        2. Надати в оренду терміном на 5 (п’ять) років громадянам Гайді Софії Андріївні та Башті Ірині Миронівні земельну ділянку площею 0,0598 га, (кадастровий номер: 2610400000:08:007:0259), яка знаходиться на вул. Фінська, 70, м. Калуш, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (код КВЦПЗ 02.01).
        3. Громадянам Гайді Софії Андріївні та Башті Ірині Миронівні в місячний термін укласти договір оренди на земельну ділянку та подати його на державну реєстрацію відповідно до вимог законодавства України.
         4. Встановити, що орендна плата нараховується з моменту прийняття цього рішення.
       5. Землекористувачам земельної ділянки забезпечити постійний доступ до існуючих на ділянках інженерних мереж для їх ремонту і обслуговування, дотримуватись правил використання земель в охоронній зоні мережі, не чинити перешкод при будівництві нових.
       6. Внести зміни в земельно-кадастрові документи.
       7. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови відповідно до розподілу функціональних обов’язків в та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
 
 
Міський голова                                                                         Андрій НАЙДА