ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Мельник Володимир Андрійович

Статус:

Новий проект

Дата:

09.07.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 547
Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо організації і встановлення меж територій природно- заповідного фонду та іншого природоохоронного призначення, оздоровчого, рекреаційного, історико-культурного, лісогосподарського призначення, земель водного фонду та водоохоронних зон, обмежень у використанні земель та їх режимоутворюючих об’єктів для ботанічної пам’ятки природи місцевого значення «Височанські дуби»


     З метою збереження територій та об’єктів природно-заповідного фонду, на виконання розпорядження міського голови від 21.06.2024  № 136-р «Про затвердження плану заходів щодо усунення недоліків виявлених в ході проведення Державною екологічною інспекцією Карпатського округу державного нагляду (контролю) у частині здійснення делегованих повноважень у сфері охорони навколишнього природного середовища, раціонального використання, відтворення і охорони природних ресурсів Калуською міською радою», керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст. ст. 12, 19, 43-46 Земельного кодексу України, ст. ст. 25, 47 Закону України «Про землеустрій», Законом України «Про природно-заповідний фонд України», беручи до уваги рішення Калуської міської ради від 04.07.2024 № 3302 «Про внесення змін до Програми охорони навколишнього природного середовища Калуської міської територіальної громади на 2023-2025 роки», враховуючи рекомендації постійних комісій міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада
ВИРІШИЛА:
       1. Дати дозвіл КАЛУСЬКІЙ МІСЬКІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ в особі КАЛУСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ на розроблення проекту землеустрою щодо організації і встановлення меж територій природно-заповідного фонду та іншого природоохоронного призначення, оздоровчого, рекреаційного, історико-культурного, лісогосподарського призначення, земель водного фонду та водоохоронних зон, обмежень у використанні земель та їх режимоутворюючих об’єктів для ботанічної пам’ятки природи місцевого значення «Височанські дуби», орієнтовною площею 1,2000 га, яка розташована в районі вул. Робітнича в м. Калуші Івано-Франківської області.
       2. Розроблений та погоджений у встановленому законом порядку проект землеустрою щодо організації і встановлення меж територій природно-заповідного фонду та іншого природоохоронного призначення, оздоровчого, рекреаційного, історико-культурного, лісогосподарського призначення, земель водного фонду та водоохоронних зон, обмежень у використанні земель та їх режимоутворюючих об’єктів для ботанічної пам’ятки природи місцевого значення «Височанські дуби» подати на розгляд і затвердження Калуською міською радою відповідно до вимог законодавства України.
        3. У документації із землеустрою передбачити обмеження у користуванні дорогами та проїздами.
        4.  Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови відповідно до розподілу функціональних обов’язків та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
 
 
Міський голова                                                                        Андрій НАЙДА