ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

САВКА Олег Васильович

Статус:

Новий проект

Дата:

10.07.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 549
Про внесення змін до рішення Калуської міської ради від 25.05.2023 № 2157 «Про затвердження Положення про порядок ведення  договірної роботи»

 
              
          Відповідно до ст. ст. 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою запровадження єдиного порядку ведення договірної роботи, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань гуманітарної роботи, законності та антикорупційної політики, міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Внести зміни до рішенням Калуської міської ради від 25.05.2023 № 2157 «Про затвердження Положення про порядок ведення  договірної роботи», виклавши  пункт 4.4. розділу 4 Положення про порядок ведення договірної роботи в такій редакції:
«4.4. Меморандуми, протоколи про наміри, інші подібні угоди, відповідальними за підготовку яких є виконавчі органи Калуської міської ради зберігаються у керуючого справами виконавчого комітету міської ради».
2. Відділу організаційно-правової роботи Калуської міської ради довести дане рішення до відома керівників виконавчих органів міської ради.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на секретаря міської ради, першого заступника міського голови та заступників міського голови, керуючого справами виконавчого комітету міської ради відповідно до розподілу посадових обов’язків.
 
 
 
Міський голова                                                                     Андрій НАЙДА