ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Мельник Володимир Андрійович

Статус:

Новий проект

Дата:

12.07.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 559
Про затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється гр. Луцькому З. В.

 
         Розглянувши заяву громадянина Луцького Зіновія Васильовича про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється (від 07.06.2024 № 2434307) та проект землеустрою, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст. ст. 12, 20, 123, 125, 126, 186 Земельного кодексу України, Законом України «Про землеустрій», враховуючи рекомендації постійних комісій міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада
ВИРІШИЛА:
       1. Затвердити громадянину Луцькому Зіновію Васильовичу проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється із земель для ведення особистого селянського господарства (код КВЦПЗ 01.03) у землі для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (код КВЦПЗ 02.01), яка розташована в селі Боднарів, Калуського району Івано-Франківської області.
      2. Змінити цільове призначення земельної ділянки площею 0,1122 га, кадастровий номер: 2622880101:01:001:0200, яка розташована в селі Боднарів, Калуського району Івано-Франківської області із земель для ведення особистого селянського господарства (код КВЦПЗ 01.03) у землі для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (код КВЦПЗ 02.01) громадянину Луцькому Зіновію Васильовичу.
      3. Внести зміни в земельно-кадастрові документи та Державний реєстр речових прав.
        
      4. Землекористувачу земельної ділянки забезпечити постійний доступ до існуючих на ділянках інженерних мереж для їх ремонту і обслуговування, дотримуватись правил використання земель в охоронній зоні мережі, не чинити перешкод при будівництві нових.
      5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови відповідно до розподілу функціональних обов’язків та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
 
 
Міський голова                                                                         Андрій НАЙДА