ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Мельник Володимир Андрійович

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

12.07.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 582
   Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Олексин М.І.

 
    Розглянувши заяву громадянки Олексин Марії Іванівни (вх.№2605982 від 27.06.2024 року) про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва у власність, керуючись ст.26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.ст.12, 22, 24, 371, 81, 116, 118, 121 Земельного кодексу України, Законом України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська pада
 
ВИРІШИЛА:
1. Надати громадянці Олексин Марії Іванівні  дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,6590 га, урочище «Бетонка», за межами с.Вістова Калуського району для ведення товарного сільськогосподарського виробництва у власнiсть.
           2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови відповідно до розподілу функціональних обов’язків та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
 
 

Мiський голова                                                                               Андрій НАЙДА