ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 595

 
Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», та ст. 26 Закону України «Про органи самоорганізації населення», ст. 7 Положення  про орган самоорганізації населення "Будинковий комітет “Богдан Хмельницький”, зареєстрованого рішенням виконавчого комітету Калуської міської ради від 29.06.2016 №131, беручи до уваги заяву уповноваженої особи Іванців О.О. та протокол конференції "Будинковий комітет "Богдан Хмельницький" щодо припинення повноважень та діяльності органу самоорганізації населення у зв’язку із реєстрацією в будинку ОСББ "Богдан Хмельницький", враховуючи рекомендації постійної комісії з питань гуманітарної роботи, законності та антикорупційної політики, міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 

  1. Припинити повноваження та діяльність органу самоорганізації населення – "Будинковий комітет "Богдан Хмельницький" у зв’язку із реєстрацією в будинку ОСББ "Богдан Хмельницький".
  2. Рішення  виконавчого комітету Калуської міської ради від 29.06.2016 №131"Про реєстрацію органу самоорганізації населення "Будинковий комітет "Богдан Хмельницький"  визнати таким, що втратило чинність.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського   голови Богдана Білецького та постійну комісію міської ради з питань гуманітарної роботи, законності та антикорупційної політики.
 
                                                 
  
Міський голова                                                                               Андрій  НАЙДА