Про затвердження  технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду площею 0,8200 га та надання її в оренду ТОВ        

 
               Розглянувши заяви ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ (вх. №2769072  від 16.07.2024) про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки та затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, проект землеустрою та технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст. ст. 12, 93, 123, 124, 126, 134 Земельного кодексу України, ст. 271 Податкового кодексу України, ст. 18, 23 Закону України “Про оцінку земель”, Законом України “Про землеустрій”, беручи до уваги витяг з Державного земельного кадастру про земельну ділянку (НВ-0500674902024 від 12.07.2024) враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська pада
ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,8200 га, яка розташована за межами населеного пункту с. Кропивник, Калуського району, Івано-Франківської області.
  2. Встановити нормативну грошову оцінку земельної ділянки площею 0,8200 га, яка розташована за межами населеного пункту села Кропивник, Калуського району, Івано-Франківської області, (код КВЦПЗ 14.01 Для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій) в розмірі 1 300 520 грн. 00 коп. (один мільйон триста тисяч п’ятсот двадцять гривень 00 коп.).
 3. Затвердити ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій, яка розташована за межами населеного пункту села Кропивник, Калуського району, Івано-Франківської області (код КВЦПЗ 14.01).
  1. Надати в оренду терміном на 5 (п’ять) років ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ земельну ділянку площею 0,8200 га, яка розташована за межами населеного пункту села Кропивник, Калуського району, Івано-Франківської області (код КВЦПЗ: 14.01 Для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій).
  2. ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ в місячний термін укласти договір оренди землі та  вжити заходів для проведення реєстрації права оренди відповідно до вимог законодавства України.
  3. Внести зміни в земельно-кадастрові документи та державний реєстр речових прав на нерухоме майно.
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови відповідно до розподілу функціональних обов’язків та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
 
 
Міський голова                                                                     Андрій НАЙДА