Про внесення змін у договори купівлі-продажу земельних ділянок  

 
Враховуючи, що згідно з платіжними інструкціями № 116 та № 117 від 09.05.2024 оплата за договорами купівлі-продажу земельних ділянок для суспільних потреб, укладеними між Калуською міською радою та Приймичем Андрієм Григоровичем і Цапівим Василем Андрійовичем, проведена 05.07.2024, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельним кодексом України, Цивільним кодексом України, Законом України «Про відчуження земельних ділянок, інших об'єктів нерухомого майна, що на них розміщені, які перебувають у приватній власності, для суспільних потреб чи з мотивів суспільної необхідності», беручи до уваги рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада
ВИРІШИЛА:

  1. Запропонувати Приймичу Андрію Григоровичу внести зміни в підпункт 2.2 пункту 2 договору купівлі-продажу земельної ділянки площею 0,0491 га (цільове призначення 01.05 Для індивідуального садівництва) з кадастровим номером 2610400000:33:006:0090, що знаходиться за адресою: с. т. «Ветеран», бригада № 3, урочище Височанка-Залісся, м. Калуш, укладеного з Калуською міською радою, змінивши строки оплати.
  2. Запропонувати Цапіву Василю Андрійовичу внести зміни в підпункт 2.2 пункту 2 договору купівлі-продажу земельної ділянки площею 0,0614 га (цільове призначення 01.05 Для індивідуального садівництва) з кадастровим номером 2610400000:33:006:0097, що знаходиться за адресою: с. т. «Підгір’я», урочище Височанка-Залісся, м. Калуш, укладеного з Калуською міською радою, змінивши строки оплати.
  3. Уповноважити начальника управління земельних відносин міської ради укласти від імені Калуської міської ради додаткові угоди до договорів купівлі-продажу земельних ділянок, визначених пунктами 1, 2 цього рішення.
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови відповідно до розподілу функціональних обов’язків, постійну комісію міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійну комісію міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
 
 
Міський голова                                                                           Андрій НАЙДА