ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 632

  
Про відмову у наданні дозволу на                          
розроблення проекту землеустрою                        
щодо відведення земельної ділянки
в оренду для городництва
гр.Цимбалісті Р.С.
 
 
              Розглянувши заяву (вх.№2595992 від 27.06.2024 року) громадянина Цимбалісти Романа Станіславовича про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою  щодо  відведення земельної  ділянки  в  оренду  для городництва, керуючись ст.26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” та ст.ст. 12, 36, 123 Земельного кодексу України, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, та постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада
 
ВИРІШИЛА :

  1. Відмовити громадянину Цимбалісті Роману Станіславовичу у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0363 га на вул.Бобинського в м.Калуші в оренду для городництва у зв’язку із невідповідністю місця розташування об’єкта вимогам містобудівної документації (ч.3 ст.123 Земельного кодексу України), оскільки згідно із генеральним планом міста Калуша зазначена земельна ділянка належить до території зелених насаджень громадського користування.
  2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови відповідно до розподілу функціональних обов’язків та постійні комісії міської ради  з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
 
 
 
Міський голова                                                                           Андрій НАЙДА