ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 654


 
          Розглянувши заяву громадян Лазоришина Василя Ярославовича та Лазоришин Світлани Володимирівни (від 03.08.2024 №2880372), керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельним кодексом України, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, та постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада
 
ВИРІШИЛА:
1. Внести зміни в рішення Калуської міської ради від 29.02.2024 №3009 (шістдесят друга сесія восьмого демократичного скликання) «Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення гр. Лазоришину В.Я. та Лазоришин С.В.», а саме п. 5 цього рішення викласти в наступній редакції: «Зобов’язати громадян Лазоришина Василя Ярославовича та Лазоришин Світлану Володимирівну укласти в восьмимісячний термін договір купівлі-продажу земельної ділянки відповідно до вимог законодавства».

  1. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови відповідно до розподілу функціональних обов’язків та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
 
 
Міський голова                                                                           Андрій НАЙДА