ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 658


              Розглянувши заяву (вх.№2839396 від 23.07.2024 року) громадянки Лоп’янко Світлани Євгеніївни про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою  щодо  відведення земельної  ділянки  в  оренду  для городництва, керуючись ст.26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” та ст.ст. 12, 36, 123 Земельного кодексу України, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, та постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада
 
ВИРІШИЛА :

  1. Надати громадянці Лоп’янко Світлані Євгеніївні дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0088 га в районі вул.Міцкевича, 10 в м.Калуші в оренду для городництва.
  2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови відповідно до розподілу функціональних обов’язків та постійні комісії міської ради  з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
 
 
 
Міський голова                                                                           Андрій НАЙДА