ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 661

           Для виконання рішення Калуської міської ради від 25.07.2024 № 3422 «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо організації і встановлення меж територій природно-заповідного фонду та іншого природоохоронного призначення, оздоровчого, рекреаційного, історико-культурного, лісогосподарського призначення, земель водного фонду та водоохоронних зон, обмежень у використанні земель та їх режимоутворюючих об’єктів заповідного урочища місцевого значення «Пійлівське», керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст. ст. 12, 19, 43-46, 49-1, 123 Земельного кодексу України, ст. ст. 25, 47 Закону України «Про землеустрій», Законом України «Про природно-заповідний фонд України», беручи до уваги службову записку КП «Земельно-кадастрове госпрозрахункове бюро Калуської міської ради» від 07.08.2024 № 7, враховуючи рекомендації постійних комісій міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада
ВИРІШИЛА:
        1. Провести інвентаризацію земельної ділянки заповідного урочища місцевого значення «Пійлівське», орієнтовною площею 7,8000 га, яке розташоване в селі Пійло Калуського району Івано-Франківської області та розробити технічну документацію із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки.
        2.  Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови відповідно до розподілу функціональних обов’язків та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
 
Міський голова                                                                        Андрій НАЙДА