ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Люклян Ірина Олексіївна

Статус:

Новий проект

Дата:

13.08.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 677
Про здійснення оплати за теплову енергію та електроенергію

 
Керуючись ст.25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та з метою раціонального використання бюджетних коштів, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та інвестиційної політики
ВИРІШИЛА:
  1. Калуській початковій школі №11 Калуської міської ради Івано-Франківської області здійснювати оплату за електроенергію в приміщеннях будівлі за адресою вул. Біласа і Данилишина, 15 м. Калуш, в яких розміщені: Калуський ліцей імені Дмитра Бахматюка Калуської міської ради та Калуська початкова школа №11 Калуської міської ради Івано-Франківської області.
  2. Калуському ліцею імені Дмитра Бахматюка Калуської міської ради Івано-Франківської області здійснювати оплату за теплову енергію в приміщеннях будівлі за адресою вул. Біласа і Данилишина, 15 м. Калуш, в яких розміщені: Калуський ліцей імені Дмитра Бахматюка Калуської міської ради та Калуська початкова школа №11 Калуської міської ради Івано-Франківської області.
  3. Управлінню освіти Калуської міської ради (Ірина Люклян) щорічно при формуванні бюджету міської територіальної громади передбачити бюджетні призначення Калуській початковій школі №11 та Калуському ліцею імені Дмитра Бахматюка Калуської міської ради для проведення видатків, зазначених у пункті 1 цього рішення.
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Надію Гуш.
 
          Міський голова                                                 Андрій НАЙДА