ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

ЧЕЛЯДИН Олександр Іванович

Статус:

Новий проект

Дата:

16.08.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 688
 Про прийняття майна в комунальну власність Калуської міської територіальної громади - дитячий майданчик в селі Копанки

  
 
Відповідно до  ст. ст. 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши клопотання управління комунальної власності Калуської міської ради від 14.08.2024, №01-15/1-1/150, беручи до уваги акт проведення обстеження технічного стану дитячого майданчика в селі Копанки, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Прийняти безоплатно у комунальну власність Калуської міської територіальної громади майно - дитячий майданчик в селі Копанки                                 (біля Народного дому).
 
2. Управлінню комунальної власності Калуської міської ради (Олександр Челядин) передати на баланс комунальному підприємству «Калушавтодор» Калуської міської ради (Роман Скібіцький) дитячий майданчик в селі Копанки, (біля Народного дому).
 
3. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання цього рішення покласти на головного відповідального виконавця – управління комунальної власності Калуської міської ради (Олександр Челядин).
 
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Богдана Білецького.
 
 
 
Міський голова                                                                        Андрій НАЙДА