ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Мельник Володимир Андрійович

Статус:

Новий проект

Дата:

21.08.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 712
 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із земелеустрою щодо поділу земельної ділянки Управлінню комунальної власності Калуської міської ради

 
       Розглянувши заяву Управління комунальної власності Калуської міської ради про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки (від 14.08.2024 №2881648), керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст. ст. 12, 79¹, 123 Земельного кодексу України, ст. ст. 25, 56 Закону України «Про землеустрій», враховуючи рекомендації постійних комісій міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада
ВИРІШИЛА:                                                                                                                                                                                                                                                          
       1. Управлінню комунальної власності Калуської міської ради дати дозвіл  на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності площею 0,3395 га (кадастровий номер: 2622885201:01:001:0298) (КВЦПЗ 03.15), яка розташована на вул. Грушевського, 85, с. Пійло Калуського району Івано-Франківської області без зміни цільового призначення на земельні ділянки:
      1.1. площею 0,2974 га;
      1.2. площею 0,0421 га.
      2. Управлінню комунальної власності Калуської міської ради подати на розгляд і затвердження міською радою технічну документацію із землеустрою щодо поділу земельної ділянки.
      3. У документації із землеустрою передбачити обмеження у користуванні дорогами та проїздами.
      4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови відповідно до розподілу функціональних обов’язків та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
 
Міський голова                                                                         Андрій НАЙДА