ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LXXIII

Скликання:

VIII

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    22
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    15

УКРАЇНА

КАЛУСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

26.09.2024 3578

Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будiвництва та
обслуговування жилого будинку, господаpських будiвель і споруд (пpисадибна дiлянка) гр.Лошак В.М
м.Калуш
(сімдесят третя сесія восьмого демократичного скликання)

Розглянувши заяву (вх.№2891931 від 19.08.2024 року) громадянки Лошак Віри Михайлівни про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будiвництва та обслуговування жилого будинку, господаpських будiвель і споруд (пpисадибна дiлянка), керуючись ст.26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” та ст.ст. 12, 116,118, 121 Земельного кодексу України,враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, та постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада

ВИРІШИЛА :

  1. Відмовити громадянці Лошак Вірі Михайлівні у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1662 га, що розташована на вул.Володимира Великого, 18а в м.Калуші у власність для будiвництва та обслуговування жилого будинку, господарських будiвель і споруд (пpисадибна дiлянка) на підставі п.г ч.1 ст.121 Земельного кодексу України, оскільки громадяни України мають право на безоплатну передачу їм у власність земельних ділянок із земель державної або комунальної власності для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в містах - не більше 0,10 гектара.
  2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови відповідно до розподілу функціональних обов’язків та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.

Міський голова                    Андрій НАЙДА

--> -->
 
 
<type 'exceptions.TypeError'>
Python 2.7.3: /usr/bin/python
Tue Oct 1 11:17:11 2024

A problem occurred in a Python script. Here is the sequence of function calls leading up to the error, in the order they occurred.

 /home/www/golos/www/cgi/pydocxvci.py in ()
     41    plan_pdf = '/home/www/' + db_name  + '/www/files/plan_end_pdf'
     42    shutil.copy2(fdocx.name, plan_docx)
=>   43    if int(conf[0][1]) == 1:
     44        u = os.system( 'export HOME=/tmp && /usr/bin/libreoffice --headless --convert-to pdf ' + plan_docx + ' --outdir ' + plan_pdf )
     45    if int(conf[0][0]) == 0:
builtin int = <type 'int'>, conf = None

<type 'exceptions.TypeError'>: 'NoneType' object has no attribute '__getitem__'
      args = ("'NoneType' object has no attribute '__getitem__'",)
      message = "'NoneType' object has no attribute '__getitem__'"