ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:


ТОКАРУК Юрій Михайлович

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LXV

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

361

Дата реєстрації:

10.05.2024

Проголосовано:

13.05.2024 16:17:02

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    23
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    14

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 361

Текст:

  

 

          Керуючись ст.25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши клопотання начальника управління будівництва та розвитку інфраструктури Калуської ради  Юрія Токарука  від  08.05.2024 року № 01-08/90, та враховуючи рекомендації постійних комісій з питань, бюджету та інвестиційної політики міської ради, з питань будівництва та землеустрою міська рада, 

       

       ВИРІШИЛА:

           1.Затвердити проектну документацію на будівництво об’єкту: «Нове будівництво модульної газової котельні на території ЗДО (ясла-садок) «Росинка» на проспекті Лесі Українки,7 в м.Калуш Івано-Франківської області» з наступними показниками:

             - загальна кошторисна вартість              -     9 133,419 тис.грн, у тому числі:

            -  будівельні роботи                                -     2 754,906 тис.грн;

            -  устаткування                                         -     3 977,153 тис.грн;

            -  інші витрати                                          -     2 401,360 тис.грн.

           2. Управлінню будівництва та розвитку інфраструктури Калуської міської ради  (Юрій Токарук) передати управлінню освіти міської ради (Ірині Люклян)  проектну документацію по об’єкту: «Нове будівництво модульної газової котельні на території ЗДО (ясла-садок) «Росинка» на проспекті Лесі Українки,7 в м.Калуш Івано-Франківської області».

          3. Управлінню будівництва та розвитку інфраструктури Калуської  міської ради  (Юрій Токарук) оформити акт прийому-передачі проектної документації відповідно до чинного законодавства України.

          4. Управлінню будівництва та розвитку інфраструктури Калуської міської ради (Юрій Токарук) передати управлінню освіти Калуської міської ради       (Ірині Люклян) затрати по виготовленню проектно-кошторисної документації по

_____________________________________________________________________

 

об’єкту: «Нове будівництво модульної газової котельні на території ЗДО                  (ясла-садок) «Росинка» на проспекті Лесі Українки,7 в м.Калуш Івано-Франківської області» в сумі 509 245,10 грн.

          5. Визначити Управління освіти  Калуської міської ради (Ірина Люклян)  замовником робіт по об’єкту: «Нове будівництво модульної газової котельні на території ЗДО (ясла-садок) «Росинка» на проспекті Лесі Українки,7 в м.Калуш Івано-Франківської області».              

  6. Надати згоду Управлінню освіти Калуської міської ради  (Ірина Люклян) на виконання будівельних робіт по об’єкту: «Нове будівництво модульної газової котельні на території ЗДО (ясла-садок) «Росинка» на проспекті Лесі Українки,7 в м.Калуш Івано-Франківської області».                      

 7. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови  Богдана Білецького.

 

 

 

Міський голова                                                                                Андрій НАЙДА