ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LXIX

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер рішення:

3395

Проголосовано:

25.07.2024 11:56:59

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    23
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    13

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ДРУК РІШЕННЯ

ТЕКСТ РІШЕННЯ: № 3395
Про припинення повноважень та діяльності органу самоорганізації населення "Будинковий комітет "Богдан Хмельницький",  у зв’язку із реєстрацією в будинку ОСББ "Богдан Хмельницький"

 УКРАЇНА
КАЛУСЬКА  МІСЬКА  РАДА
РІШЕННЯ
25.07.2024     №   3395
 Про припинення повноважень та діяльності органу самоорганізації населення "Будинковий комітет
"Богдан Хмельницький",
у зв’язку із реєстрацією в будинку ОСББ"Богдан Хмельницький"
м.Калуш
(шістдесят дев’ята сесія восьмого демократичного скликання)
 
 
 
 
Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні» та ст. 26 Закону України «Про органи самоорганізації населення», ст. 7 Положення  про орган самоорганізації населення "Будинковий комітет “Богдан Хмельницький”, зареєстрованого рішенням виконавчого комітету Калуської міської ради від 29.06.2016 №131,беручи до уваги заяву уповноваженої особи Іванців О.О. та протокол конференції "Будинковий комітет "Богдан Хмельницький"щодо припинення повноважень та діяльності органу самоорганізації населення у зв’язку із реєстрацією в будинку ОСББ "Богдан Хмельницький", враховуючи рекомендації постійної комісії з питань гуманітарної роботи, законності та антикорупційної політики, міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
  1. Припинити повноваження та діяльність органу самоорганізації населення –"Будинковий комітет"Богдан Хмельницький"у зв’язку із реєстрацією в будинку ОСББ"Богдан Хмельницький".
  2. Рішення  виконавчого комітету Калуської міської ради від 29.06.2016 №131"Про реєстрацію органу самоорганізації населення "Будинковий комітет"Богдан Хмельницький"визнати таким, що втратило чинність.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Богдана Білецького та постійну комісію міської ради з питань гуманітарної роботи, законності та антикорупційної політики.
 

 
Міський голова                                                                         Андрій  НАЙДА