ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXVII

Скликання:

VII

Вид:

В цілому

Номер:

6

Дата реєстрації:

27.06.2017

Проголосовано:

29.06.2017 11:28:42

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    20
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    2
  • Не голосували
    8
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 6

Текст:



6. РІШЕННЯ

 

Про нову редакцію Статуту Калуської дитячої музичної школи

 

Відповідно до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про культуру», «Про позашкільну освіту», «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців», Положення про позашкільний заклад освіти, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 06.05.2001 № 433, Положення про початковий спеціалізований мистецький навчальний заклад (школу естетичного виховання), затвердженого наказом Міністерства культури і мистецтв України від 06.08.2001 № 523 та з метою організації навчально-виховного процесу дитячої музичної школи міста, міська рада ВИРІШИЛА:

1. Затвердити нову редакцію Статуту Калуської дитячої музичної школи (додається).

2. Директору Калуської дитячої музичної школи (Леся Мелимука) у встановленому законодавством порядку здійснити державну реєстрацію нової редакції Статуту.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Любов Максимович.

 

Міський голова                                                                           Ігор Матвійчук

 

           

Порівняльна таблиця

змін до Статуту Калуської дитячої музичної школи














Стара редакція Нова редакція
1.

Пункт 2.5. З метою виконання завдань, що стоять перед закладом, та забезпечення найбільш сприятливих умов для розвитку інтересів і здібностей учнів можуть створюватися різні відділи (фортепіанний, теоретичний, народних інструментів, народних струнних інструментів, струнно-смичкових інструментів, духових та ударних інструментів, сольного співу).





 


Пункт 2.5. З метою виконання завдань, що стоять перед закладом, та забезпечення найбільш сприятливих умов для розвитку інтересів і здібностей учнів можуть створюватися різні відділення (музичні, художні, хореографічні, театральні, хорові та інші) та (або)  відділи (фортепіанний, теоретичний, народних інструментів, народних струнних інструментів, струнно-смичкових інструментів, духових та ударних інструментів, сольного співу, образотворчого мистецтва, декоративно-вжиткового мистецтва, скульптури, класичного танцю, народного танцю та інші).