ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXVII

Скликання:

VII

Вид:

В цілому

Номер:

11

Дата реєстрації:

27.06.2017

Проголосовано:

29.06.2017 12:18:23

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    26
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 11

Текст:


11. РІШЕННЯ

                                                                                                                                            








Про затвердження нової редакції

Статуту КП «Ритуальна служба»

Калуської міської ради Івано-Франківської області. 
   

 

В зв’язку із збільшенням розміру статутного капіталу комунального підприємства «Ритуальна служба» Калуської міської ради Івано-Франківської області, враховуючи рекомендації постійних комісій міської ради, відповідно до ст. 78 Господарського кодексу України та керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

ВИРІШИЛА:


  1. Затвердити нову редакцію Статуту комунального підприємства «Ритуальна служба» Калуської міської ради Івано-Франківської області  (додається).

  2. Директору КП «Ритуальна служба» Калуської міської ради Івано-Франківської області (Пулішій П.В.) провести державну реєстрацію Статуту згідно з чинним законодавством.


3. Рішення міської ради від 29.12.2015 року № 72 «Про нову редакцію Статуту комунального підприємства «Ритуальна служба» Калуської міської ради Івано-Франківської області» вважати таким, що втратило чинність.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Руслану Вайду.

 

Міський голова                                                                  Ігор Матвійчук

 

Порівняльна таблиця змін до статуту

комунального підприємства « Ритуальна служба» Калуської міської ради Івано-Франківської області

 













Стара редакція Нова редакція
1.      4.8. Для здійснення фінансово-господарської діяльності підприємство наділяється Засновником статутним капіталом в розмірі 350 000 грн. Статутний капітал формується оборотними, необоротними активами, грошовими коштами. Засновник має право власності на статутний капітал, включаючи права на управління, а також активи у разі його ліквідації відповідно до чинного законодавства.      4.8. Для здійснення фінансово-господарської діяльності підприємство наділяється Засновником статутним капіталом в розмірі 400 000 грн. Статутний капітал формується оборотними, необоротними активами, грошовими коштами. Засновник має право власності на статутний капітал, включаючи права на управління, а також активи у разі його ліквідації відповідно до чинного законодавства.