ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXVII

Скликання:

VII

Вид:

В цілому

Номер:

12

Дата реєстрації:

27.06.2017

Проголосовано:

29.06.2017 12:20:16

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    25
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    10

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 12

Текст:




12.РІШЕННЯ

 

Про нову редакцію Статуту

КП “Водотеплосервіс”

 

В зв’язку із внесенням змін у розмір статутного капіталу комунального підприємства «Водотеплосервіс» Калуської міської ради,  керуючись ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань законності, депутатської діяльності та антикорупційної політики, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, Калуська міська рада

ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити нову редакцію Статуту комунального підприємства “Водотеплосервіс” Калуської міської ради (додається).


 


  1. Директору КП «Водотеплорсервіс» ( Ігор Яковина ) провести державну реєстрацію нової редакції Статуту КП «Водотеплорсервіс» Калуської міської ради згідно чинного законодавства.


 


  1. Вважати таким, що втратило чинність рішення міської ради від 17.12.2013 № 2277.


 


  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Руслану Вайду.


 

                Міський голова                                                 Ігор Матвійчук

 

 

Порівняльна таблиця змін до статуту

комунального підприємства “Водотеплосервіс” Калуської міської ради

 













Стара редакція Нова редакція
1. 4.7. Для здійснення фінансово-господарської діяльності підприємство наділяється Власником статутним капіталом. Статутний капітал формується оборотними, необоротними активами, грошовими коштами та складає 75 000 000,00 гривень. Власник має право власності на статутний капітал, включаючи права на управління, а також активів у разі його ліквідації відповідно до чинного законодавства.

 


     4.7. Для здійснення фінансово-господарської діяльності підприємство наділяється Власником статутним капіталом. Статутний капітал формується оборотними, необоротними активами, грошовими коштами та складає 82 000 000,00 гривень. Власник має право власності на статутний капітал, включаючи права на управління, а також активів у разі його ліквідації відповідно до чинного законодавства