ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXVIII

Скликання:

VII

Вид:

В цілому

Номер:

6

Дата реєстрації:

26.07.2017

Проголосовано:

27.07.2017 10:29:59

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    29
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 6

Текст:


6. РІШЕННЯ

 

Про передачу виконаних робіт

ОСББ “Світанок-П”

 

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішення Калуської міської ради від 25.03.2016 року № 207 «Про Програму стимулювання створення та підтримки об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) в м. Калуші на 2016-2017 роки», беручи до уваги службову записку начальника управління житлово-комунального господарства міської ради Юрія Рекунова від 17 травня 2017 року № 05.1-20/442, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології,міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

         1. Управлінню житлово-комунального господарства міської ради (Юрій Рекунов) передати виконані роботи на баланс Фонду комунальної власності територіальної громади міста Калуша (Олександр Челядин):

- капітальний ремонт надвірних споруд та заміна віконного блоку на сходовій клітці житлового будинку на вул. Данила Галицького, 3 вартістю 21 674.74грн.

 

2. Фонду комунальної власності територіальної громади м. Калуша (Олександр Челядин) безоплатно передати виконані роботи Об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку “Світанок-П” (Галина Кирилюк):

- Капітальний ремонт надвірних споруд та заміна віконного блоку на сходовій клітці житлового будинку на вул. Данила Галицького, 3 вартістю 21 674.74грн.

 

3. Суб’єктам господарювання, вказаних в пунктах 1, 2 цього рішення, в місячний термін, після прийняття рішення, внести відповідні зміни в облікові документи.

 

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Руслану Вайду.

 

 

 

Міський голова                                                                 Ігор Матвійчук