ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXVIII

Скликання:

VII

Вид:

В цілому

Номер:

27

Дата реєстрації:

26.07.2017

Проголосовано:

27.07.2017 11:48:22

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    28
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 27

Текст:




27. РІШЕННЯ

Про затвердження технічної документації

із землеустрою щодо встановлення

(відновлення) меж  земельної ділянки

в натурі (на місцевості) для будівництва

та обслуговування жилого будинку,

господарських будівель та споруд

(присадибна ділянка) гр. Біланів М.В.

 

            Розглянувши заяву  громадянки Біланів Марти Василівни та технічну документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст. 12, 118,  121, Земельного Кодексу України, враховуючи рекомендацію постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою міська pада

 

ВИРІШИЛА:

            1. Припинити термін дії договору оренди землі (за взаємною згодою) номер запису про інше речове право:18320207 від 20.12.2016, укладений між Калуською міською радою та громадянкою Біланів Мартою Василівною на вулиці Ковжуна, 41 площею 0,1000 га для реконструкції нежитлової будівлі (навчального корпусу) під індивідуальний  житловий будинок.

            2. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) громадянці Біланів Марті Василівні.

             3. Надати у власність безоплатно земельну ділянку (кадастровий номер 2610400000:24:003:0037) в районі вулиці міською радою та громадянкою Біланів Мартою Василівною на вулиці Ковжуна, 41 площею 0,1000 га (код цільового призначення: 02.01; категорія земель: землі житлової та громадської забудови) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) громадянці  Біланів Марті Василівні.

4. Землевласнику забезпечити постійний доступ до iснуючих на ділянці iнженеpних меpеж для їх pемонту i обслуговування, дотpимуватись пpавил викоpистання землі в охоpоннiй зонi меpежi, не чинити пеpешкод пpи будiвництвi нових.

            5. Контроль за виконанням рішення покласти назаступника міського голови у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.

 

     Міський голова                                                                   Ігор Матвійчук