ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXX

Скликання:

VII

Вид:

В цілому

Номер:

64

Дата реєстрації:

30.08.2017

Проголосовано:

31.08.2017 11:41:12

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    32
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    3

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 64

Текст:




Про передачу в комунальну власність

нерухомого майна на вул. Стуса, 2, м.Калуш







            З метою вирішення проблемного питання в місті Калуші щодо розміщення дитячої поліклініки (структурний підрозділ комунального закладу «Калуська центральна районна лікарня Калуської міської та районної рад Івано-Франківської області»), враховуючи лист Івано-Франківської облдержадміністрації (вх. 2967/02-31/01 від 10.08.2017р.) щодо рекомендацій Мінекономрозвитку, керуючись Законом України « Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності», Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада ВИРІШИЛА:





1.     Виступити ініціатором безоплатної передачі об’єкту права державної власності нерухомого майна за адресою: Івано-Франківської область, м.Калуш, вул.Стуса, будинок 2, в комунальну власність міста Калуша.

 

2.     В разі безоплатної передачі об’єкту права державної власності нерухомого майна за адресою: Івано-Франківської область, м.Калуш, вул.Стуса, будинок 2, в комунальну власність міста Калуша,  взяти на Калуську міську раду зобов’язання:



2.1. Використовувати майно за цільовим призначенням для розміщення закладу охорони здоров’я комунальної власності (дитячої поліклініки) і не відчужувати в приватну власність.







2.2. Забезпечити службовими приміщеннями Калуську об’єднану податкову інспекцію ГУ ДФС в Івано-Франківській області в будинку за адресою: Івано-Франківської область, м.Калуш, вул.Стуса, будинок 2, на наступних 50 років.





3.     Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Наталію Табачук.

                

     Міський голова                                                        Ігор Матвійчук