ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXX

Скликання:

VII

Вид:

В цілому

Номер:

65

Дата реєстрації:

30.08.2017

Проголосовано:

31.08.2017 11:44:07

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    33
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    3

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 65

Текст:


65.  РІШЕННЯ

від   __________    №  ______                                                                          м.Калуш       

 





Про об’єкти оренди комунальної  власності



для розміщення малих архітектурних форм


 

 

 

Керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”розглянувши службову записку начальника земельного відділу міської ради Мельника В.А., враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада

 

 

 

ВИРІШИЛА:

 

 

  1. Визначити окремі конструктивні елементи благоустрою міста об’єктами оренди для розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності.  


 


  1. Доручити Фонду комунальної власності територіальної громади          м. Калуша проводити укладення договорів оренди окремих конструктивних елементів благоустрою міста для розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності строком до трьох років.


 


  1. Власникам тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності, розміщених на об’єктах комунальної власності, щодо яких закінчився строк договорів оренди земельних ділянок, за умови відповідності тимчасових споруд затвердженим архетипам, в місячний строк звернутися в Фонд комунальної власності територіальної громади м. Калуша для укладення договорів оренди окремих конструктивних елементів благоустрою міста.


 


  1. Власникам тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності, розміщених на об’єктах комунальної власності, щодо яких не закінчився строк договорів оренди земельних ділянок в місячний строк до закінчення договорів оренди звернутися в Фонд комунальної власності територіальної громади м. Калуша для укладення договорів оренди окремих конструктивних елементів благоустрою міста, за умови відповідності місця розташування тимчасової споруди комплексній схемі розміщення та затвердженим архетипам.    


  


  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Руслану Вайду.


 

 

 

 

Міський голова                                                                 Ігор Матвійчук