ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXI

Скликання:

VII

Вид:

В цілому

Номер:

39

Дата реєстрації:

27.09.2017

Проголосовано:

28.09.2017 14:08:13

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    30
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    5

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 39

Текст:



39. РІШЕННЯ

 

від ____.____. 2017 р.  №_______                                                            м.Калуш

Про надання дозволу на виготовлення

технічної документації із землеустрою 

щодо встановлення (відновлення)  меж

земельної ділянки в натурі (на місцевості)

громадянину Луцькому А. П.

 

 

            Розглянувши заяву громадянина Луцького Андрія Петровича про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), керуючись  Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст. 12, 93, 120, 123 Земельного Кодексу України, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада

 

 ВИРІШИЛА:

           1. Дати дозвіл громадянину Луцькому Андрію Петровичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), яка знаходиться на вулиці Б. Хмельницького, 103,  для обслуговування виробничих приміщень,  площею 0,1380 га.

           2. Зобов’язати громадянина Луцького Андрія Петровича подати на розгляд і затвердження міською радою технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

             3. Комісії з визначення та відшкодування Калуській міській раді збитків, завданих користуванням земельними ділянками комунальної власності територіальної громади м. Калуша без правовстановлюючих документів вжити заходи щодо нарахування збитків Луцькому Андрію Петровичу за користування зазначеною вище земельною ділянкою за період з 09.09.2016 року до 01.09.2017року.             

          4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови відповідності до розподілу функціональних обов’язків.

 

 

 

Міський голова                                                                            Ігор Матвійчук