ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXII

Скликання:

VII

Вид:

В цілому

Номер:

5

Дата реєстрації:

24.10.2017

Проголосовано:

26.10.2017 11:10:53

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    33
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    4

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 5

Текст:



5.  Р І Ш Е Н Н Я


 

Про Порядок надання матеріальної

допомоги сім’ям, в яких народилось

одночасно троє та більше дітей,

для придбання житла.

  

 

            Керуючись ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст..46 Житлового кодексу Української РСР, з метою цільового використання коштів міського бюджету, спрямованих на надання матеріальної допомоги сім’ям, в яких народилось одночасно троє та більше дітей, для придбання житла, враховуючи пропозиції постійних комісії міської ради, міська рада

 

       ВИРІШИЛА:

 

 

    1.   Затвердити  Порядок надання матеріальної допомоги сім’ям, в яких народилось одночасно троє та більше дітей, для придбання житла,  згідно з додатком.

    2.    Управлінню соціального захисту населення міської ради (Любов Федоришин) при виплаті матеріальної допомоги сім’ям, в яких народилось  одночасно троє та більше дітей, для придбання житла, керуватися вищевказаним Порядком.

3.     Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Руслану Вайду.

              

       

        Міський голова                                                               Ігор Матвійчук

 

 

 

 

Додаток

                                                                  до рішення міської ради

                                                                  від ____________ №_______

 

Порядок

надання матеріальної допомоги сім’ям, в яких народилось одночасно троє та більше дітей, для придбання житла

 

  1.   Порядок надання матеріальної допомоги сім’ям, в яких народилось одночасно троє та більше дітей, для придбання житла (далі - Порядок),  визначає умови та механізм надання такої допомоги сім’ям, які зареєстровані та проживають в м. Калуші  (далі -  багатодітні сім’ї ).

  2. Цей Порядок розроблено відповідно до статті 47 Конституції України, статті  46 Житлового кодексу Української РСР, підпункту 3 пункту "а" статті 30, статті 34 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", з метою визначення механізму використання коштів, передбачених в міському бюджеті, для придбання житла багатодітним сім’ям, які відповідно до законодавства мають право на забезпечення житлом.


Кошти на ці цілі передбачаються у міському бюджеті по коду «Інші видатки на соціальний захист» згідно міської програми соціального захисту на відповідний рік.

Допомога надається одноразово для придбання  житла, є адресною (цільовою), виплата здійснюється в межах коштів, передбачених в міському бюджеті, та  на умовах співфінансування з обласного бюджету. Можуть також залучатися кошти з інших джерел.  

           Відповідно до цього Порядку бюджетні кошти можуть бути використані для придбання  житла багатодітним сім’ям, які перебувають на квартирному обліку для поліпшення житлових умов, як на первинному, так і вторинному ринку житла.                

     3.    Для надання допомоги один з батьків багатодітної сім’ї подає на ім’я міського голови такі документи:

  • заяву;

  • копію паспорта (ст. 1,2,11);

  • копію ідентифікаційного коду заявника;

  • банківський рахунок заявника;

  • згоду на обробку персональних даних;

  • копії свідоцтв про народження дітей,

  • довідку про склад сім’ї;

  • копію рішення виконавчого комітету Калуської міської ради про зарахування сім’ї на квартирний облік;


Збір інформації та обробка персональних даних здійснюється відповідно до Закону України „Про захист персональних даних".

     4.   Вищевказані документи направляються на розгляд постійних комісій міської ради з питань гуманітарної роботи  та з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та інвестиційної політики.

 Протоколи комісій з відповідними висновками направляються до управління соціального захисту міської ради для підготовки проекту рішення щодо врахування пропонованої суми коштів для придбання житла в Програмі соціального захисту на відповідний рік та  до фінансового управління щодо врахування коштів в бюджеті міста.

             5. Виплата допомоги здійснюється управлінням соціального захисту населення міської ради, яке протягом трьох банківських днів після надходження коштів на рахунок управління на виплату допомоги, готує виплатні документи на підставі рішень міської ради, зазначених в п.3. Порядку.

 

   

  Секретар міської ради                                        Роман Боднарчук