ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXII

Скликання:

VII

Вид:

В цілому

Номер:

28

Дата реєстрації:

24.10.2017

Проголосовано:

26.10.2017 13:18:34

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    28
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 28

Текст:




28.  РІШЕННЯ

Про припинення терміну дії договору оренди землі,      

затвердження  технічної  документації  

із землеустрою  щодо встановлення (відновлення)

меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)

ТОВ «ТЕРМІНАЛ ІНДАСТРІАЛ»

                 

            Розглянувши заяву ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ТЕРМІНАЛ ІНДАСТРІАЛ» про надання в оренду земельної ділянки, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст. 12, 93, 120, 123, 124, 126 Земельного Кодексу України, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська pада 

ВИРІШИЛА:

            1. Припинити термін дії договору оренди землі від 23.08.2006 року №040629600232 укладений між Калуською міською радою та ТОВ «СОДА-ІНВЕСТ» на земельну ділянку площею 1,1370 га, яка знаходиться на вул.Промислова, 3-а, для реконструкції викуплених приміщень під виробництво твердої каустичної соди, у зв’язку із закінченням терміну на який його було укладено та переходом права власності на об’єкти нерухомого майна, розміщених на даній земельній ділянці.

            2. Затвердити ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ТЕРМІНАЛ ІНДАСТРІАЛ» технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), на вул. Промислова, 3-а, для обслуговування виробничих будівель.

            3. Надати в оренду терміном на 5 (п’ять) років ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ТЕРМІНАЛ ІНДАСТРІАЛ» земельну ділянку площею 1,1370 га (кадастровий номер 2610400000:02:001:0133), на вул. Промислова, 3-а, для обслуговування виробничих будівель (код КВЦПЗ: 11.02. Для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості).

            4.Зобов’язати ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ТЕРМІНАЛ ІНДАСТРІАЛ» в місячний термін укласти договір оренди земельної ділянки та подати його на державну реєстрацію.

            5. Встановити, що орендна плата нараховується з моменту прийняття даного рішення.

           6. Внести зміни в земельно-кадастрові документи.

            7. Контроль за виконанням рішення покласти на посадову особу у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.

 

Міський голова                                                                                  Ігор Матвійчук