ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXII

Скликання:

VII

Вид:

В цілому

Номер:

42

Дата реєстрації:

24.10.2017

Проголосовано:

26.10.2017 13:47:31

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    29
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 42

Текст:




РІШЕННЯ

Про  затвердження протоколу        

узгоджувальної земельної комісії  

по вирішенню земельних спорів

з приводу суміжного землекористування                                  

 

      Розглянувши заяви громадян, керуючись ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.12 Земельного Кодексу України, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська pада    

ВИРІШИЛА:


  1. Затвердити протокол №24 від 18.08.2017 року  узгоджувальної земельної комісії по вирішенню земельних спорів з приводу суміжного землекористування. 

  2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського


    голови у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.

 

Міський голова                                              Ігор Матвійчук


 

                                                                

Протокол № 24

засідання узгоджувальної земельної комісії

від 18.08.2017 року                                                                        м. Калуш



























Присутні:  
Мельник Володимир Андрійович

Максимів Оксана Ярославівна       
-начальник земельного відділу, заступник голови комісії;

-спеціаліст І категорії земельного відділу

міської ради, секретар комісії;
 
Кузик Роман Володимирович

 
- начальник відділу у справах архітектури та містобудівного кадастру, головний архітектора міста Калуша, член комісії;  
 
Рекунов Юрій Іванович                     

                                                                                           комісії міської ради з питань     

Руско Олег Романович
-начальник управління житлово-комунального господарства міської ради;

- депутат міської ради, голова постійної

комісії міської ради з питань будівництва

та землеустрою;
 

Порядок  денний

Розгляд земельних питань

   1. Розгляд заяви комунального підприємства “ВОДОТЕПЛОСЕРВІС”  з приводу погодження меж земельної ділянки по вул. Б.Хмельцького, 49- а без підписів суміжних землекористувачів.

Оксана Максимів:

   Повідомила, що суміжні землекористувачі на засідання узгоджувальної земельної комісії не з’явились. Вивчивши надані матеріали комісія рекомендувала погодити комунальному підприємству “ВОДОТЕПЛОСЕРВІС” межі земельної ділянки по вул. Б.Хмельницького, 49-а для обслуговування ЦТП 1-50,  в межах існуючих будівель і споруд та відведених земельних, без підписів суміжних землекористувачів.

 

                    Голосували:       «за» -  5        «проти»- 0        «утримались»   0

 

Вирішили: 

      Погодити комунальному підприємству “ВОДОТЕПЛОСЕРВІС” межі земельної ділянки по вул. Б.Хмельницького, 49-а для обслуговування ЦТП 1-50,  в межах існуючих будівель і споруд та відведених земельних ділянок, без підписів суміжних землекористувачів.

 

  2. Розгляд заяви громадян Ставичного  Ігоря Євгенійовича та Оприщенко Володимира Анатолійовича з приводу самовільного захоплення частини земельних ділянок, які знаходяться с/т “Хімік” сад №1 в урочищі Височанка-Залісся, суміжним землекористувачем.

      В ході вивчення питання встановлено, що земельні ділянки заявників перебувають у приватній власності відповідно до державного акту на право приватної власності на землю Ставичному Ігорю Євгенійовичу серія І-ІФ №037641, акт зареєстрований в Книзі записів державних актів на право приватної власності на землю за №1227/01-21 та державного акту на право приватної власності на землю Оприщенку Володимиру Анатолійовичу серія І-ІФ №037572, акт зареєстрований в Книзі записів державних актів на право приватної власності на землю за №1164/01-21.

Голосували:       «за»  -5    «проти» -   0              «утримались»   0

 

Вирішили: 

     Повідомити громадянам Ставичному Ігорю Євгенійовичу та Оприщенку Володимиру Анатолійовичу з приводу самовільного захоплення частин приватизованих земельних ділянок що відповідно до п.2 ст. 158 Земельного кодексу України  виключно судом вирішуються земельні спори з приводу володіння, користування і розпорядження земельними ділянками, що перебувають у власності громадян.

 

3. Розгляд заяви громадянки  Дрогомерецької Парасковії Прокопівни з приводу  спірного земельного питання та встановлення меж земельної ділянки по вул. Купчинського, 1 в місті Калуші.

    В ході розгляду заяви встановлено, що земельна ділянка громадянки Дрогомерецької Парасковії Прокопівни по вул. Купчинського, 1 в місті Калуші перебуває у приватній власності.

               Голосували:    «за» - 5          «проти» - 0         «утримались» -  0

 

Вирішили: 

     Повідомити  громадянці Дрогомерецькій   Парасковії Прокопівні  з приводу спірного земельного питання та встановлення меж земельної ділянки по вул. Купчинського, 1 в місті Калуші, що відповідно до п.2 ст. 158 Земельного кодексу України,  виключно судом вирішуються земельні спори з приводу володіння, користування і розпорядження земельними ділянками, що перебувають у власності громадян.

 

4. Розгляд заяви громадянки Ліберсбах Степанії Степанівни, яка проживає по вул. Б.Незалежності 4/228 в місті Калуші, з приводу погодження меж земельної ділянки для ведення садівництва в м. Калуші с/т “Берізка” діл. №16 без підпису суміжного землекористувача.

                Голосували:     «за»  - 5     «проти»  - 0         «утримались» -   0

Вирішили: 

      Погодити громадянці Ліберсбах Степанії Степанівні межу земельної ділянки   для ведення садівництва в м. Калуші с/т “Берізка” діл. №16  в існуючих межах без підпису суміжного землекористувача.

 

5. Розгляд заяви громадянки Белей Лідії Ігорівни з приводу погодження меж земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку по вул. С.Бандери, 54 а без підпису суміжного землекористувача.

    В ході розгляду заяви встановлено, що земельна ділянка суміжного землекористувача перебуває у приватній власності відповідно до державного акту  на право приватної власності на землю серія І-ІФ №037505, також заявницею надано договір купівлі-продажу частини земельної ділянки по вул. С.Бандери,  площею 0,006 га. Враховуючи вище викладене рекомендувати громадянці Белей Лідії Ігорівні винести межі земельної ділянки по вул. С.Бандери відповідно до договору купівлі-продажу частини земельної ділянки ВЕІ №499391.

Голосували:      «за» - 5     «проти» -   0            «утримались»  - 0

 

Вирішили: 

       Рекомендувати громадянці Белей Лідії Ігорівні з приводу погодження меж земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку без підпису суміжного землекористувача винести межі земельної ділянки по вул. С.Бандери відповідно до договору купівлі-продажу частини земельної ділянки ВЕІ №499391.

Заступник голови комісії     __________________ Володимир Мельник

Члени комісії:                      __________________ Олег Руско

                                               __________________  Юрій Рекунов

                                               __________________ Оксана Максимів

                                                   __________________   Роман Кузик