ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Володимир Мельник

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXIII

Скликання:

VII

Вид:

В цілому

Номер:

40

Дата реєстрації:

28.11.2017

Проголосовано:

30.11.2017 15:04:49

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    28
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 40

Текст:



40. РІШЕННЯ

 

Про припинення терміну дії договору 

оренди землі, затвердження  технічної 

документації із землеустрою  щодо                     

встановлення (відновлення) меж земельної

ділянки в натурі (на місцевості)

громадянам Хухрі Л.В. та  Петріву О.М.

              

            Розглянувши заяву громадян Хухри Лідії Володимирівни та Петріва Олега Михайловича про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст. 12, 93, 120, 123, 124, 126 Земельного Кодексу України, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська pада 

ВИРІШИЛА:

             1.  Припинити термін дії договору оренди землі (у зв’язку із закінченням терміну на який його було укладено) від  12.11.2007 року №040729600350 укладений між Калуською міською радою та підприємцем Перегінцем Михайлом Кіндратовичем на земельну ділянку площею 0,2196 га  на вул. Каракая, 28, для реконструкції викуплених нежитлових приміщень під офіс, складські приміщення, магазин, гараж та майстерню.

                2.Затвердити громадянам Хухрі Лідії Володимирівні та  Петріву Олегу Михайловичу  технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), на вул. Каракая, 28, для реконструкції викуплених нежитлових приміщень під офіс, складські приміщення, магазин, гараж та майстерню.

            3. Надати в оренду терміном на 5 (п’ять) років  громадянам Хухрі Лідії Володимирівні та Петріву Олегу Михайловичу  земельну ділянку площею 0,2196 га (кадастровий номер 2610400000:17:003:0015),  на вул. Каракая, 28, для реконструкції викуплених нежитлових приміщень під офіс, складські приміщення, магазин, гараж та майстерню (код КВЦПЗ: 03.07. Для будівництва та обслуговування будівель торгівлі).

            4.Зобов’язати громадян Хухру Лідію Володимирівну та  Петріва Олега Михайловича в місячний термін укласти договір оренди земельної ділянки та подати його на державну реєстрацію.

            5. Встановити, що орендна плата нараховується з моменту прийняття даного рішення.

           6. Внести зміни в земельно-кадастрові документи.

           7. Контроль за виконанням рішення покласти на посадову особу у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.

 

 

Міський голова                                                                         Ігор Матвійчук