ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Володимир Мельник

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXIII

Скликання:

VII

Вид:

В цілому

Номер:

41

Дата реєстрації:

28.11.2017

Проголосовано:

30.11.2017 15:05:51

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    25
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    5
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 41

Текст:



41. РІШЕННЯ

 

 

    

Про затвердження проекту землеустрою

щодо відведення  та  надання

в постійне користування земельної ділянки                           

РЕЛІГІЙНІЙ ГРОМАДІ (ПАРАФІЯ)

ЦАРЯ ХРИСТА УКРАЇНСЬКОЇ

ГРЕКО-КАТОЛИЦЬКОЇ ЦЕРКВИ

М. КАЛУШ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ

ОБЛАСТІ

 

              Розглянувши заяву  РЕЛІГІЙНОЇ ГРОМАДИ (ПАРАФІЯ) ЦАРЯ ХРИСТА УКРАЇНСЬКОЇ ГРЕКО-КАТОЛИЦЬКОЇ ЦЕРКВИ М. КАЛУШ  ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ  щодо надання в постійне користування земельної ділянки, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст.  12, 92, 122, 123, 125, 126, п.2 ст. 134 Земельного Кодексу України, враховуючи висновки міського відділу у справах архітектури та містобудівного кадастру, враховуючи рекомендацію постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська pада

ВИРІШИЛА:    

              1. Затвердити РЕЛІГІЙНІЙ ГРОМАДІ (ПАРАФІЯ) ЦАРЯ ХРИСТА УКРАЇНСЬКОЇ ГРЕКО-КАТОЛИЦЬКОЇ ЦЕРКВИ М. КАЛУШ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ  проект землеустрою щодо відведення та надання в постійне користування земельної ділянки для будівництва та обслуговування культових будівель та споруд РГ (парафія) Царя Христа УГКЦ, на вул. Біласа і Данилишина в місті Калуші.

              2. Надати в постійне користування РЕЛІГІЙНІЙ ГРОМАДІ (ПАРАФІЯ) ЦАРЯ ХРИСТА УКРАЇНСЬКОЇ ГРЕКО-КАТОЛИЦЬКОЇ ЦЕРКВИ М.КАЛУШ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ  земельну ділянку (кадастровий номер 2610400000:10:004:0097), площею 0,1995 га, яка знаходиться на вул. Біласа і Данилишина, для будівництва та обслуговування культових будівель та споруд РГ (парафія) Царя Христа УГКЦ (код КВЦПЗ:03.04 Для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій).

              3. Зобов’язати РЕЛІГІЙНУ ГРОМАДУ (ПАРАФІЯ) ЦАРЯ ХРИСТА УКРАЇНСЬКОЇ ГРЕКО-КАТОЛИЦЬКОЇ ЦЕРКВИ М.КАЛУШ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ виготовити документ, що посвідчує право користування земельною ділянкою та подати його на державну реєстрацію.

            4. Внести зміни в земельно-кадастрові документи.

            5. Контроль за виконанням рішення покласти на посадову особу у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.

 

 Міський голова                                                         Ігор Матвійчук