ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Володимир Мельник

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXVI

Скликання:

VII

Вид:

В цілому

Номер:

52

Дата реєстрації:

27.12.2017

Проголосовано:

28.12.2017 13:18:17

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    27
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    4
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 52

Текст:




52. РІШЕННЯ

 

Про надання дозволу на виготовлення

технічної документації із землеустрою 

щодо встановлення (відновлення)  меж

земельної ділянки в натурі (на місцевості)

в оренду громадянину Олійнику В. І.

 

 

 

            Розглянувши заяву громадянина Олійника Віталія Івановича про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для надання в оренду, керуючись  Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст. 12, 93, 120, 123 Земельного Кодексу України, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

           1. Дати дозвіл громадянину Олійнику Віталію Івановичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в оренду, площею 0,3463 га, на пр. Л. Українки, 27 та на пр. Л. Українки 27-а,  для будівництва та обслуговування багатоквартирних житлових будинків.

           2. Зобов’язати громадянина Олійника Віталія Івановича подати на розгляд і затвердження міською радою технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в оренду.

          3. В договорі оренди землі передбачити пункт згідно з яким у разі створення ОСББ будинку на пр. Л. Українки, 27, громадянин Олійник Віталій Іванович зобов’язаний дати згоду на припинення права користування частиною земельної ділянки, необхідної для обслуговування багатоквартирного житлового будинку № 27.  

          4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови відповідності до розподілу функціональних обов’язків.

 

 

 Міський голова                                                                          Ігор Матвійчук