ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Володимир Мельник

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXVII

Скликання:

VII

Вид:

В цілому

Номер:

49

Дата реєстрації:

24.01.2018

Проголосовано:

25.01.2018 16:43:18

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    24
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    4
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 49

Текст:


49. РІШЕННЯ

 

Про надання дозволу на виготовлення

технічних документацій із землеустрою

щодо встановлення (відновлення)  меж

земельних ділянок в натурі (на місцевості)

в оренду підприємцю Любенку Р. Я.

громадянину Бунчаку З. О.

 

 

            Розглянувши заяви підприємця Любенка Романа Ярославовича, громадянина Бунчака Захара Олександровича про надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), керуючись  Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст. 12, 93, 120, 123 Земельного Кодексу України, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада

 

 ВИРІШИЛА:

           1. Дати дозвіл на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) в оренду:

             1.1.  підприємцю Любенку Роману Ярославовичу, площею 1,0337 га, яка знаходиться на вулиці Промислова, 1а, для розміщення виробничої бази;

           1.2. громадянину Бунчаку Захару Олександровичу, площею 1,7488га, яка знаходиться на вул. Промислова, 1б, для розміщення виробничої бази.

           2. Зобов’язати підприємця Любенка Романа Ярославовича, громадянина Бунчака Захара Олександровича подати на розгляд і затвердження міською радою технічні документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) в оренду.

          3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови відповідності до розподілу функціональних обов’язків.

 

 

Міський голова                                                                           Ігор Матвійчук