ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Володимир Мельник

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XL

Скликання:

VII

Вид:

В цілому

Номер:

32

Дата реєстрації:

24.04.2018

Проголосовано:

26.04.2018 16:47:22

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    24
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    11

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 32

Текст:




РІШЕННЯ

Про вилучення земельної ділянки                                     

затвердження  технічної документації                           

 із землеустрою щодо встановлення (відновлення)    

меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)

в оренду ПрАТ «СЕГЕЖА ОРІАНА УКРАЇНА»

 

            Розглянувши заяву ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «СЕГЕЖА ОРІАНА УКРАЇНА» про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст. 12, 93, 120, 123, 124, 126, 141 Земельного Кодексу України, беручи до уваги витяг з Державного земельного кадастру про земельну ділянку №НВ-2603326622018 від 05.03.2018 року, Статут ПрАТ «СЕГЕЖА ОРІАНА УКРАЇНА» затвердженого протоколом загальних зборів акціонерів від 22.03.2011 року, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська pада 

ВИРІШИЛА:

               1. Вилучити у ЗАКРИТОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «КОРСНАС ОРІАНА УКРАЇНА»  із постійного користування земельну ділянку  площею 1,2386 га, яка знаходиться на вул. Заводська, 2, для розміщення виробничих приміщень, у зв’язку із реорганізацією юридичної особи.

               2. Затвердити ПРИВАТНОМУ АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВУ «СЕГЕЖА ОРІАНА УКРАЇНА» технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Заводська, 2, для розміщення виробничих приміщень.

              3. Надати в оренду терміном на 5 (п’ять) років  ПРИВАТНОМУ АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВУ «СЕГЕЖА ОРІАНА УКРАЇНА» земельну ділянку площею 1,2386 га (кадастровий номер 2610400000:02:001:0137), на вул. Заводська, 2, для  розміщення виробничих приміщень (код КВЦПЗ:11.02 Для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості).

             4. Землекористувачу забезпечити постійний доступ до існуючих на ділянках інженерних мереж для їх ремонту і обслуговування, дотримуватись правил використання земель в охоронній зоні мережі, не чинити перешкод при будівництві нових.

             5. ПрАТ «СЕГЕЖА ОРІАНА УКРАЇНА» вирішити питання щодо сервітутного користування дорогами та проїздами до земельної ділянки з суміжними землекористувачами.

             6. Зобов’язати ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «СЕГЕЖА ОРІАНА УКРАЇНА» в місячний термін укласти договір оренди земельної ділянки та подати його на державну реєстрацію.

            7. Встановити, що орендна плата нараховується з моменту прийняття даного рішення.

            8. Внести зміни в земельно-кадастрові документи.

             9. Контроль за виконанням рішення покласти на посадову особу у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.

 

Міський голова                                                                                    Ігор Матвійчук