ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Роман Кузик

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLI

Скликання:

VII

Вид:

В цілому

Номер:

22

Дата реєстрації:

23.05.2018

Проголосовано:

24.05.2018 13:30:28

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    29
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    5

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 22

Текст:




22.Рішення

Про затвердження проекту детального

        планування території щодо

        зміни цільового призначення

        земельних ділянок для будівництва

        житлових будинків, господарських

        будівель та споруд в с/т «Хімік» сад №9

        у м. Калуші.

 

         Керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,Земельним кодексом України,статтями 8, 10, 19, 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Наказом міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 16.11.2011 № 290 «Про затвердження Порядку розроблення містобудівної документації», враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, беручи до уваги рішення Калуської міської ради від 26.10.2017 №1139 «Про надання дозволу на розробку проекту детального планування території щодо зміни цільового призначення земельних ділянок для будівництва житлових будинків, господарських будівель та споруд в с/т «Хімік» сад №9 у м. Калуші», розглянувши заяву Олійника Д.Т. та Олійника Т.Д. про затвердження проекту детального планування території, щодо зміни цільового призначення земельних ділянок для будівництва житлових будинків, господарських будівель та споруд в с/т «Хімік» сад №9 у м. Калуші, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити  проект детального планування території щодо зміни цільового призначення земельних ділянок (загальною площею: 0,0567 га та 0,0713 га) для будівництва житлових будинків, господарських будівель та споруд в с/т «Хімік» сад №9 у м. Калуші, розроблений ФОП Русин В.Б. на замовлення виконавчого комітету Калуської міської ради.

2. Відділу у справах архітектури та містобудівного кадастру міської ради забезпечити оприлюднення проекту детального планування на офіційному сайті міської ради згідно з вимогами чинного законодавства.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови Галину Романко.

 

 

Міський голова                                                                        Ігор Матвійчук

 

ДОДАТКИ

1 Дачі розріз.PDF Переглянути