ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Ігор Головатчук

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLI

Скликання:

VII

Вид:

В цілому

Номер:

63

Дата реєстрації:

23.05.2018

Проголосовано:

24.05.2018 16:06:08

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    26
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    11

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 63

Текст:


РІШЕННЯ



Про тимчасову заборону феєрверків,

використання піротехнічних засобів

в місті Калуші

 

 

 

 

         Відповідно до статі 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 10 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», зважаючи на суспільно-політичну ситуацію в державі, з метою забезпечення прав та законних інтересів мешканців міста, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань законності, депутатської діяльності та антикорупційної політики , міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

         1. Заборонити  використання феєрверків, салютів та інших піротехнічних засобів  на території міста Калуша на період  проведення Новорічно-Різдвяних, Великодніх та інших свят.

         2. Управлінню з питань надзвичайних ситуацій міської ради (Ігор Головатчук) спільно з Калуським відділом поліції Головного управління національної поліції в Івано-Франківській області (Василь Маківничук) у межах своїх повноважень контролювати виконання цього рішення громадянами на території міста Калуша.

         3. Управлінню економічного розвитку міста міської ради (Юрій Соколовський) довести до відома власників підприємств торгівлі та ресторанного господарства про необхідність дотримання цього рішення.

         4. Комунальному підприємству «Державна студія «Калуське міське  телебачення» (Ігор Пробоїв), редакції газети «Дзвони Підгір’я» (Маріанні Поважняк) оприлюднити це рішення.

         5. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання рішення покласти на головного відповідального виконавця – управління з питань надзвичайних ситуацій міської ради (Ігор Головатчук).

         6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови Галину Романко.

 

 

Міський голова                                                                    Ігор Матвійчук