ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Тарас Нижник

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLIII

Скликання:

VII

Вид:

В цілому

Номер:

1

Дата реєстрації:

24.07.2018

Проголосовано:

26.07.2018 11:14:39

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    26
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 1

Текст:




  1.  РІШЕННЯ


 

 

Про результати розгляду електронних

петицій, адресованихКалуській

міськійрадів період  з 16 червня

2018 року по 20 липня 2018 року

 

 

 

        Відповідно до пункту 19 Порядку розгляду електронної петиції, адресованої Калуській міській раді, затвердженого рішенням міської ради від 30.06.2016 року № 336, зі змінами, внесеними рішенням міської ради № 712 від 30.01.2017 року, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

ВИРІШИЛА:    

Результат розгляду електронної петиції, яка набрала необхідну кількість підписів і була розглянута виконавчим органом міської ради в період з 16 червня 2018 року по 20 липня 2018 року,  а також відповідь на вказану петицію, що була розміщена на сайті Єдиної системи місцевих петицій та офіційному веб-сайті Калуської міської ради (додатки 1- 3 до рішення), взяти до відома.

 

 Міський голова                                         ІгорМатвійчук

 







                          Додаток 1

 

 

ПЕРЕЛІК

петицій, адресованих Калуській міській раді, які розглянуті

виконавчими органами в період з 16.06.2018 р. до 20.07.2018 р.

 
























№ з/п Прізвище, ім’я та по батькові автора петиції Короткий зміст петиції Дата початку збору підписів: Дата розміщення відповіді
1 РимНадіяВікторівна Височанка,вул.Сірка 20 березня 2018 р. 18 червня 2018 р.
2 ОниськоЮрій Всеволодович Влаштувати кільцеву розв'язку на перехресті вул. Чорновола-Європейська-Помаранчевої Революції

 
17 квітня 2018 р. 10 липня 2018 р.



 

 

Секретар міської ради                                                                                Роман Боднарчук

 







  Додаток  2

 

ВІДПОВІДЬ НА ПЕТИЦІЮ

Автору петиції «Височанка, вул.Сірка»


 Гр. Рим Надії Вікторівні

Розглянувши петицію щодо ремонту дороги, влаштування фос та перенесення опори на вул.Сірка повідомляємо наступне.

Рішенням міської ради від 25.03.2016р. № 206 затверджено Програму розвитку дорожньо-мостового господарства міста Калуша на 2016-2019 роки та перелікзаходів, обсягів та джерела фінансування Програми. Капітальний ремонт дорожнього покриття вулиці Сірка передбачено Програмою на 2019 рік.

            Рішенням міської ради від 25.01.2018р. № 1346 «Про внесення змін до бюджету міста Калуша на 2018 рік» затверджено перелік об’єктів, видатки на які в 2018 році будуть проводитись за рахунок коштів бюджету розвитку (далі - Перелік). По мікрорайону Височанка в Перелік включено капітальний ремонт вул. Шухевича (на ділянці від вул.Курбаса до вул.Андрусяка), вул.Березовського, вул.Полідовича та передбачено 1040,4 тис.грн.

При виготовленні проектно-кошторисної документації на капітальний ремонт дорожнього покриття вул.Сірка буде розглянуто можливість влаштування фос, оскільки по даній вулиці проходять інженерні мережі.

Що стосується винесення опори, то представниками управління житлово-комунального господарств аміської ради спільно з представниками Калуської філії ПАТ «Прикарпаттяобленерго» та Калуськогоуправління з експлуатації газового господарства здійснено спільне обстеження ділянки дороги, де розміщена опора. При цьому встановлено, щ оперенесення згаданої в зверненні опори ПЛ-0,4 кВ по вул.Сірка є проблематичним внаслідок розташування комунікацій (газопроводи, водопровід і лінія зв’язку) та необхідності береження їх охоронних зон. Відповідно перенесення ділянки ПЛ-0,4 кВ по вул.Сірка потребує винесення згаданих інженерних мереж з дотриманням охоронних зон та  значних витрат коштів. В місцевомубюджеті на 2018 рік кошти на дані роботи не передбачено.

Заступник міського голови                                         Руслана Вайда

Фіцак 6-29-68

 

Секретар міської ради                                                  Роман Боднарчук

 







  Додаток  3

до рішення міської ради

від_______2018 р № __                                                                        

 

ВІДПОВІДЬ НА ПЕТИЦІЮ

 

            Ю.В. Онисько

         (ел.адреса:kalush@i.ua)

 

До петиції від 25.06.2018 року щодо влаштування кільцевої розв’язки на перехресті вулиць  Чорновола-Європейська-Помаранчевої Революції повідомляємо наступне.

У 2017 році управлінням будівництва та розвитку інфраструктури міської ради розроблено проект по влаштуванню кільцевої розв’язки на перехресті вулиць Височанка, Європейська, Ломоносова, Ковжуна, де загальна вартість будівництва становить 3,8 млн. грн.. Даний проект не реалізований за відсутності фінансування. Вартість запропонованої Вами розв’язки по  вулицях Чорновола-Європейська-Помаранчевої Революції також дороговартісний об’єкт.

При формуванні бюджету на 2018 рік кошти на влаштуванняданоїрозв’язки не передбачалися. Проте, додатково повідомляємо, що в даний час розглядаються питання, щодо встановлення припіднятих пішохідних переходів по вказаних Вами вулицях, що сприятиме меншій кількості дорожньо-транспортних пригод.

Додаток: Схема влаштування припіднятих пішохідних переходів – на 1 арк.

 

Міський голова                                              І.В. Матвійчук

 

Б.Є. Грущак

тел.(03472) 6-04-11

 

 

 

 

Секретар міської ради                                                                                  Роман Боднарчук