ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Любов Федоришин

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLIII

Скликання:

VII

Вид:

В цілому

Номер:

11

Дата реєстрації:

24.07.2018

Проголосовано:

26.07.2018 11:46:43

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    25
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    4
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 11

Текст:



                                               11. Р І Ш Е Н Н Я


 

Про  Порядок надання одноразових

грошових допомог громадянам,

в зв’язку з підтопленням

через проливні дощі

28 червня 2018 року.

 

 

            Відповідно ст.34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Програми соціального захисту населення на 2018 рік, протоколу міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 29.06.2018 року № 7, протоколу робочої групи для проведення обстеження місць підтоплення  від 17.07.2018 року, враховуючи пропозиції постійних комісій міської ради, з метою цільового використання коштів міського бюджету, спрямованих на надання одноразових грошових допомог громадянам, в зв’язку з підтопленням через проливні дощі 28 червня 2018 року в місті Калуші, міська рада

 

ВИРІШИЛА:


  1. Затвердити Порядок надання одноразових грошових допомог громадянам, в зв’язку з підтопленням через проливні дощі 28 червня 2018 року, (далі - Порядок) згідно з додатком.

  2. Управлінню соціального захисту населення міської ради (Любов Федоришин) при здійсненні виплат одноразових грошових допомог громадянам, в зв’язку з підтопленням через проливні дощі 28 червня 2018 року, керуватися даним Порядком.


      3. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання цього рішення покласти на головного відповідального виконавця – управління соціального захисту населення міської ради (Любов Федоришин).

      4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Руслану Вайду.

 

   Міський голова                                                             Ігор Матвійчук

 

 

 

Додаток

                                                                            до рішення міської ради

                                                                            від ____________ №_______

 

ПОРЯДОК

надання одноразових грошових допомог громадянам, в зв’язку з підтопленням через проливні дощі 28 червня 2018 року

 

 1.  Цей Порядок регламентує надання одноразових грошових допомог громадянам, в зв’язку з підтопленням через проливні дощі 28 червня 2018 року, (далі - допомога).

 2.  Кошти для надання допомоги передбачаються у бюджеті міста по коду «Інші заходи у сфері соціального захисту і соціального забезпечення» згідно міської Програми соціального захисту на 2018 рік.

  Допомога  надається в зв’язку з підтопленням через проливні дощі 28 червня 2018 року в місті Калуші присадибних ділянок, літніх кухонь, житлових будинків, підвальних та цокольних приміщень.

  1. Допомога  надається на підставі заяви на ім’я міського голови, копії паспорта (сторінки 1,2,11), копії ідентифікаційного коду заявника, банківського рахунку, згоди на обробку персональних даних,  акту обстеження підтоплених територій, складеного відповідною робочою групою для проведення обстежень місць підтоплень міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

  2. Документи, зазначені  в п.3 цього Порядку передаються до робочої групи для проведення обстежень місць підтоплень міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій для прийняття рішення про перелік громадян, яким надається допомога та про розмір такої допомоги, про що оформляється відповідний протокол.

  3. На підставі даного протоколу управління соціального захисту населення міської ради, як головний розпорядник коштів, готує проект рішення виконавчого комітету міської ради про надання одноразових грошових допомог громадянам, в зв’язку з підтопленням через проливні дощі 28 червня 2018 року.

  4. Виплата допомоги здійснюється управлінням соціального захисту населення міської ради, яке протягом трьох банківських днів після надходження коштів на рахунок управління на виплату допомоги готує виплатні документи на підставі відповідного рішення виконавчого комітету міської ради.


У разі неподання заявником банківського рахунку, допомога виплачується через відділення поштового зв’язку, при цьому в рішенні виконавчого комітету міської ради передбачаються видатки на поштові послуги. 

 

    Секретар міської ради                                      Роман Боднарчук