ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Мельник


Рішення:

Прийнято

Сесія:

XIV

Скликання:

VII

Вид:

В цілому

Номер:

39

Дата реєстрації:

26.07.2016

Проголосовано:

28.07.2016 16:06:01

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    25
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    10

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 39

Текст:




Про затвердження проекту                                      (_________  сесія  сьомого

землеустрою щодо відведення                                демократичного  скликання)

та надання у власність земельної ділянки

ОСББ «ДОБРОБУТ - КАЛУШ»

 

              Розглянувши заяву об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «ДОБРОБУТ - КАЛУШ» щодо надання у власність земельної ділянки, керуючись  Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст. 12, 42, 116, 122, 123  Земельного Кодексу України, враховуючи висновки міського відділу в справах архітектури та містобудівного кадастру, управління Держгеокадастру у Калуському районі Івано-Франківської області, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська pада

ВИРІШИЛА:    

            1. Затвердити об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «ДОБРОБУТ - КАЛУШ» проект землеустрою щодо відведення та надання у власність земельної ділянки для обслуговування багатоквартирного житлового будинку.

            2. Надати у власність об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «ДОБРОБУТ - КАЛУШ» земельну ділянку (кадастровий номер 2610400000:12:007:0036) загальною площею  0,2440 га, яка знаходиться на вулиці Воликовича, 17 для обслуговування багатоквартирного житлового будинку (код КВЦПЗ: 02.03. Для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку ).

           3. Зобов’язати об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «ДОБРОБУТ - КАЛУШ» виготовити документ, що посвідчує право користування земельною ділянкою та подати його на державну реєстрацію.

           4. Внести зміни в земельно-кадастрові документи.

           5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.

 

           Міський голова                                         Ігор Матвійчук