ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Мельник


Рішення:

Прийнято

Сесія:

XIV

Скликання:

VII

Вид:

В цілому

Номер:

40

Дата реєстрації:

26.07.2016

Проголосовано:

28.07.2016 16:06:57

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    22
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    2
  • Не голосували
    4
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 40

Текст:




Про вилучення, затвердження                                       (_________  сесія  сьомого

технічної  документації із землеустрою                      демократичного  скликання)

щодо встановлення (відновлення)

меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)

ТзОВ «БРИКЕТНА ФАБРИКА»

 

 

           Розглянувши заяву Товариства з обмеженою відповідальністю «БРИКЕТНА ФАБРИКА» про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст. 12, 93, 120, 123, 124, 126 Земельного Кодексу України, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська pада 

 

 ВИРІШИЛА:

            1. Припинити термін дії договору оренди землі (за взаємною згодою)  укладений між Калуською міською радою та громадянином Марцінівим Ярославом Ярославовичем на земельну ділянку загальною площею 1,0356 га (кадастровий номер 2610400000:02:001:0050), яка знаходиться на вул. Заводська, 1, для обслуговування виробничої бази.

            2. Затвердити Товариству з обмеженою відповідальністю «БРИКЕТНА ФАБРИКА» технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для обслуговування виробничої бази.

            3. Надати в оренду терміном на 5 (п’ять) років Товариству з обмеженою відповідальністю «БРИКЕТНА ФАБРИКА» земельну ділянку (кадастровий номер 2610400000:02:001:0050) загальною площею 1,0356 га, яка знаходиться на вул. Заводська, 1, для обслуговування виробничої бази (код КВЦПЗ: 11.02. Для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості)

            4. Зобов’язати Товариство з обмеженою відповідальністю «БРИКЕТНА ФАБРИКА» в місячний термін укласти договір оренди земельної ділянки та подати його на державну реєстрацію.

           5. Встановити, що у випадку не укладення договору оренди земельної ділянки відповідно до п.3 протягом місяця дане рішення втрачає чинність.

           6.  Встановити, що орендна плата відповідно до п. 3 нараховується з моменту прийняття даного рішення.

          7. Внести зміни в земельно-кадастрові документи.

           8.  Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.

 

                              Міський голова                             Ігор Матвійчук